Vejledninger

Opret brugerkonto

For at få adgang til muligheden for at oprette kartnumre i nummer registeret, skal man først oprette en brugerkonto på hjemmesiden. Dette gøres enten ved at trykke på "Opret konto her!" knappen på forsiden. Ellers kan nedenstående link bruges. Hvis brugerkontoen allerede er oprettet men adgangskoden eller brugernavnet er glemt, kan man bruge et af de nedenstående links:

Opret bruger
Glemt password
Glemt brugernavn

Nummer register

Rotax Danmark stiller et nummer register til alle Rotax klasser til rådighed - gratis! Nummer registeret er gældende for alle nationale Rotax arrangementer. Alle 3 cifret tal, undtagen de første 9 i alle klasser, er til rådighed, dog køres registeret efter konceptet - først til mølle. De første 9 numre er reserveret til de første 9 i Max Challenge mesterskabet i det forgående år, samt DM i Mini. For at reservere et nummer i registeret, skal et medlem oprettes (se under "oprettelse af medlemskab"). Husk at der kan oprettes flere numre pr. brugerlogin, Dog kan der kun oprettes ét nummer i den klasse man deltager i.

Nummer register - 2020

For at bibeholde dit nummer fra 2019 skal du logge ind, gå under "min konto" (ved siden af søgefeltet). Marker den kører som beholde sit nummer og tryk på "Ret". Vælg derefter "Ja tak" i "Behold nr.". Deadline for dette er d. 7 marts kl. 18. Alle numre der ikke bliver opdateret med ny status slettes efter denne dato, og er derefter fri. Bemærk at de første 9 numre i klasserne; DD2, Senior og Junior stadig er låst til de 9 første i RMC 2011, samt DM i Mini.

Opret medlem

Oprettelse af et medlemskab på denne side er todelt. Første skridt er at oprette et brugerlogin. Tryk enten på "Opret bruger" øverst på denne side eller hold musen over "login" i hovedmenuen. Her kan man trykke på registerer. Udfyld oplysningerne for et oprette et brugerlogin. En automatisk aktiveringsmail vil blive tilsendt den angivet email adresse. Denne mail indeholder et aktiveringslink, hvilket aktiverer det oprettede brugerlogin. Herefter er det muligt at logge ind på forsiden.
Andet skridt er at oprette et medlem. Log ind på siden ved at holde musen over "login" på hovedmenuen og udfyld brugernavn samt adgangskode. Vælg derefter "Brugernavn" på hovedmenuen. Vælg til sidst "Nr. register konto" i den højre brugermenu.
Klik på "Tilføj" for at oprette et nummer. Indtast de korrekte oplysninger i de nedestående felter, husk at alle felter skal udfyldes. Når der er indtastet data i alle felter vælges "indsend", som vil gemme disse data i databasen.
Det er muligt at redigere sine data umiddelbart efter at have valgt indsend. Marker den pågældende kører og vælg "ret" for at rette i dine gemte data.
Der kan oprettes flere numre pr. brugerlogin. Således kan man med ét enkelt brugerlogin oprette flere numre til registeret. Dog kan der kun oprettes ét nummer i den klasse man deltager i.

Første 9 numre
Som før nævnt er de første 9 numre i registeret låst til de 9 bedst kvalificeret i sidste års RMC i klasserne; DD2, Senior og Junior, samt DM i Mini. De kører som har kvalificeret sig til disse placeringer skal selv ind og tilmelde sig som normalt.

Min konto

Under "min konto" har du en oversigt over alle de numre, som er oprettet under den enkelte brugerkonto. Desuden kan man rette i sine data, samt slette det oprettede nummer.

minkonto