Om DRMC

Det hele starter her ...

Uanset om dit mål er at konkurrere på højeste niveau, eller nyde en weekend med racing sammen med venner ,er Max Challenge for dig. Det hele starter på lokalt plan, og gennem et system af nationale og internationale mesterskaber får deltagere lejlighed til at afprøve deres færdigheder i forhold til de bedste piloter i verden.

Serien er bygget op omkring ROTAX kart motoren. Der er 5 klasser, der opfylder alderen 7 til 80, og 4 af de 5 klasser bruger de samme FR-125cc motor. Den nyeste klasse bruger den revolutionerende 2-Speed DD2 motor, og er i en klasse for sig selv. Alle motorer der deltager i serien er plomberet, hvilket betyder ingen mulighed for ændringer. Det holder omkostningerne nede, samt sikrer lige vilkår - hvilket lader kørerens færdighed bane vej for sejr.

Med op til tre generationer i klassen, henvender serien sig til bred vifte af mennesker: unge, ældre, familier og enkeltpersoner. Den største i serien er Senior klassen, som består af både unge såvel som ældre. Senior klassen er ydeligere opdelt i Master og XL, der bliver præmieret seperat. Den gennemsnitlige master kører er mellem 30-40 år, og søger noget som kan dække hans behov for hastighed og socialt samvær, men som samtidig ikke ønsker at investere en masse tid eller penge. Seriens evne til at tiltrække personer fra denne brede base, er grunden til at Max Challenge er blevet til en af de hurtigst voksende, og spændende systemer i både national, såvel som international karting.