At komme igang

Et par tips til at hjælpe dig i gang med Rotax Max Challenge:

1. Hvis du ikke har din Rotax kart og udstyr endnu, kan du besøge et servicecenter / forhandler i nærheden af dig!

2. Spørg dit servicecenter / forhandler om hjælp med at komme igang, eller kontakt din lokale DASU klub. Ved din lokale klub / forhandler kan du få gode råd/tips.

3. Opret dig som medlem. For at oprette dig som medlem skal du først registere dig på denne side (vælg "Opret konto her!"). Derefter kan du logge dig ind og vælge "Tilføj" under "min konto". Her kan du oprette dig i vores nummer register. Hvis du har valgt det, sender vi dig herefter vigtige oplysninger om nationale begivenheder via vores nyhedsbrev.

4. Find et planlagt Max Challenge løb i dit område (Tjek vores kalender). Deltag i løbet som en tilskuer, men tøv ikke med at introducere dig til de andre Rotax chauffører og stille spørgsmål. Husk, at de også var nye i sporten engang.

5. Deltag ved en træningsdag i din klub, med en ven eller et familiemedlem, som kan give en hjælpende hånd. I mellem sessioner, kan du iagttage, hvordan andre chauffører kører . Derefter kan du anvende det du har lært i din kørsel. Prøv at samarbejde med andre Rotax chauffører, så du kan sammenligne erfaringer.

6. Go Racing! Mød tidligt op og sæt dig ind i tidsplanen for for den dag eller weekend. Sørg for at dit udstyr er i orden og mød op til maskinkontrol